Isolatie
Isoleren van industriële gebouwen en loodsen

Oude en nieuwe industriële en agrarische gebouwen isoleren volgens de huidige isolatienormen èn een nieuwe uitstraling geven is ons vak. Dit doen wij door plaatsing van dak- en wandisolatie. Vanrobaeys Panels is hierin gespecialiseerd en biedt verschillende soorten oplossingen in verschillende soorten materialen en afwerkingen.

Naar normen en wensen

In bepaalde gebouwen waar het warm of koud moet blijven, zijn goed geïsoleerde dak- en wandpanelen onmisbaar. Geïsoleerde panelen bieden verschillende voordelen zoals de brandveiligheid verhogen en het besparen op energie. Wij zorgen voor een vakkundige installatie van panelen geïsoleerd naar normen en wensen.
 

Onze panelen

Wij bieden verschillende types wand- en dakpanelen gecombineerd met isolatie. Bekijk het aanbod.

Wij luisteren graag naar uw wensen en begeleiden u in uw keuzes. Zijn er bepaalde vereisten in de isolatie en de panelen? Elke situatie is anders, wij denken graag optimaal met u mee en leggen graag de mogelijkheden uit.

Een vraag?

Voor elke klant willen wij een professionele en betrouwbare partner zijn. Heeft u een vraag, wenst u meer informatie over onze panelen of wenst u uw project met ons te bespreken? Aarzel niet om contact op te nemen. We zijn u graag van dienst.