Over ons
Ervaren speler op de markt

Reeds meer dan 25 jaar zijn wij een ervaren speler op vlak van asbestverwijdering en plaatsing van dak- en wandpanelen in zowel de industriële als de agrarische sector. We werken met een eigen team en staan in voor de planning, opvolging en professionele plaatsing van daken, wanden en bekleding. Vanrobaeys Panels werkt volledig onafhankelijk en heeft de mogelijkheid om snel en accuraat mensen en materiaal in te zetten bij elk project. 

Innovatief & flexibel

Wij beschikken over innovatief en modern materiaal zoals hoogwerkers, verreikers en mobiele torenkranen waardoor onze eigen mensen flexibel kunnen werken. Dit zorgt ervoor dat elke opdracht 100% naar wens wordt uitgevoerd. Wij nemen zowel nieuwbouw als renovaties voor onze rekening. Beplatingswerken op zeer hoge gebouwen nemen we er graag bij!

Actief in België en Frankrijk

Onze vestiging is te vinden in het West-Vlaamse dorp Vlamertinge, een deelgemeente van Ieper, maar we zijn actief over heel België en het noorden van Frankrijk.

Bekijk enkele van onze projecten.

Met een ambitieus en professioneel team hebben wij reeds tal van renovatie- en nieuwbouwprojecten afgeleverd. Wij tonen u graag enkele van onze realisaties.

Wenst u ons te leren kennen?

Heeft u een vraag of wenst u een vrijblijvend bezoek, aarzel niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.