Asbestverwijdering

Asbest was vroeger een zeer geliefd materiaal dat algemeen gebruikt werd door zijn scherpe prijs, sterke en andere eigenschappen. Vaak werden stallen, schuren en loodsen bekleed met asbest golfplaten, maar iedereen is zich bewust van de gezondheidsrisico’s en het gevaar van asbestvezels.

Verwijderen van asbest

Om asbestcementplaten op een veilige manier te verwijderen is expertise nodig. Reeds jaren hebben wij ervaring met grote en kleine asbestsaneringen in de industrie en landbouw. Vanrobaeys is een gespecialiseerde en gecertificeerde asbestsaneerder en beschikt over de nodige ervaring zodat asbest grondig en correct verwijderd kan worden.

Veiligheid eerst

Alle veiligheidsmaatregelen worden steeds nauwkeurig opgevolgd zodat u ons deze werken met een gerust hart kan toevertrouwen. Alle afval wordt tevens volgens de milieuvoorschriften opgehaald en verwerkt. We geven u graag advies en begeleiden u naar een totaaloplossing voor uw dakrenovatie.

Professionele partner

Vanrobaeys Panels is een grote speler op vlak van asbestverwijdering. Onze vakkundig opgeleide asbestruimers maken hierbij gebruik van een uniek gepatenteerd verwijderingssysteem.

Onze certificaten

Als bedrijf zijn wij erkend voor werken van afbraak of verwijdering van asbest en/of materialen die asbest bevatten. Wij beschikken over verschillende certificaten van ondermeer Vinçotte en het Franse certificaat van Afnor.

Een vraag?

Voor elke klant willen wij een professionele en betrouwbare partner zijn. Heeft u een vraag, wenst u meer informatie over asbestverwijdering of wil u graag een offerte voor het vernieuwen van uw dakbedekking? Aarzel niet om contact op te nemen. We zijn u graag van dienst.