Dak- en wandbeplating
Dakbeplating

Door onze ervaring, vakmanschap en vlotte service leveren wij steeds degelijke en duurzame daken af. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het plaatsen van hellende daken, al dan niet gecombineerd met het afnemen van bestaande daken.

De dakbeplating die u kiest kan bestaan uit staalplaten, anticondensplaten, ecopanelen, ecopolyesterpanelen, sandwichpanelen met diverse brandklassen, bepaalde profileringen, coatings en kleuren. De montage van deze dakpanelen kan uitgevoerd worden op houten en betonnen constructies, Z-gordingen en I-profielen.

Wandbeplating

Door het plaatsen van wandpanelen bij loodsen, bewaarplaatsen, opslag- en werkplaatsen in de industrie en landbouw kan u een volledig nieuwe uitstraling van uw gebouw bekomen. Deze werken worden vaak gecombineerd met isolatie. Oudere loodsen krijgen aan de hand van onze panelen een volledig andere look door enkele eenvoudige ingrepen.

De wandbeplating die u kiest kan bestaan uit staalplaten, sandwichpanelen met diverse brandklassen, bepaalde profileringen, coatings   en kleuren. Deze montage kan uitgevoerd worden op houten en betonnen constructies, Z-gordingen en I-profielen.

Planning, opvolging & plaatsing

Vanrobaeys Panels heeft een eigen team en staat in voor planning, opvolging en professionele plaatsing van wandbekleding. Met behulp van een onze ervaren mensen plaatsen wij op verschillende inventieve systemen wand- en dakbeplating op een kwaliteitsvolle manier. Beplatingswerken op zeer hoge gebouwen nemen we er graag bij.Aangezien wij over innovatief en modern materiaal beschikken, kan er flexibel gewerkt worden met eigen hoogwerkers, verreikers, mobiele torenkranen en transport. Wij werken volledig onafhankelijk en hebben de mogelijkheid om snel en accuraat mensen en materiaal in te zetten bij elk project.

Flexibel en snel

Aangezien wij over innovatief en modern materiaal beschikken, kan er flexibel gewerkt worden met eigen hoogwerkers, verreikers, mobiele torenkranen en transport. Wij werken volledig onafhankelijk en hebben de mogelijkheid om snel en accuraat mensen en materiaal in te zetten bij elk project.

Onze panelen

Wij bieden verschillende types wand- en dakpanelen, al dan niet gecombineerd met isolatie. Bekijk het aanbod.

Wij luisteren graag naar uw wensen en begeleiden u in uw keuzes. Wenst u bijvoorbeeld meer bescherming voor goederen, dieren, werknemers en zijn er bepaalde vereisten zoals isolatie, speciale constructies, lichtelementen, lichtstroken, enz.? Elke situatie is anders, wij denken graag optimaal met u mee en leggen graag de mogelijkheden uit.

Een vraag?

Voor elke klant willen wij een professionele en betrouwbare partner zijn. Heeft u een vraag, wenst u meer informatie over onze panelen of wenst u uw project met ons te bespreken? Aarzel niet om contact op te nemen. We zijn u graag van dienst.